Speel mee met ENRICH

10 Mei 2021

We organiseren tweemaal een Enrichspelsessie, speel mee, of organiseer je eigen spelsessie met jouw organisatie

Spelidee:

Onderzoek en ontwikkeling is het gevolg van interacties tussen mensen: mensen delen kennis, mensen denken na over hun lessen, mensen communiceren over hun bevindingen, mensen ontwikkelen strategieën voor nieuwe investeringen. Innovatieve technologieën, organisatorische modellen en andere nieuwigheden zijn daarom altijd het resultaat van samenwerking binnen een hele gemeenschap.

In dit eenvoudig spel kruipen de spelers in de huid van een actor uit de kennisgemeenschap. Traditioneel waarderen deze spelers elkaars inspanningen door middel van euro’s of dollars. Maar wat als blijkt dat deze welgekende vormen van geld net de uitwisseling van kennis verhinderen? De spelers ondervinden in dit spel hoe een andere vorm van geld hun samenwerking kan verbeteren.

Praktisch:

Doelgroep: volwassenen, geen specifieke kennis vereist

Aantal deelnemers: ideaal zijn 15 tot 20 spelers, maar het spel kan ook met kleinere groepen gespeeld worden (min. 6 spelers). Grotere groepen worden best opgesplitst om het speel- en leerplezier te vergroten.

Omstandigheden: we spelen dit spel in de buitenlucht, houden voldoende afstand, dragen mondmaskers en gebruiken desinfecterende handgels.

Spelontwikkelaars: VITO en Muntuit

Doe mee met deze spelsessies:

Dankzij de steun van Triodos Fonds kan Muntuit in deze twee spelsessies gratis begeleiden.

  • Op donderdagnamiddag 1 juli in Kortrijk, locatie 'De Stuyverij' meer informatie via deze link of contacteer Silke@muntuit.be
  • Op dinsdagavond 28 september om 20u in 'Backstage Gitan', op de parking aan Boudewijnvest 3 in Diest. meer informatie nodig of wil je meespelen? Contacteer Silke@muntuit.be

Wil je zelf een sessie organiseren? Dat kan!

Mail naar Silke@muntuit.be voor meer informatie

Actie met de steun van Triodos Fonds

Met de steun van Triodos Fonds