Analyserapport Digitale toolkit

03 Feb 2021

Analyserapport

Samen met The Studio en de gemeenschapsmunten Mechelse Koekoek en Torekes ontwikkelen we via een cocreatief proces het prototype van de ideale app voor alle stakeholders van deze gemeenschapsmunten. Onze bevindingen en het resultaat bundelden we in dit analyserapport.

Download hier het analyserapport

“De applicatie ziet er super uit, heel duidelijke layout, functies zijn duidelijk. Ik zie weinig problemen voor onze doelgroep om de app te gaan gebruiken. Heel fijn te zien dat er rekening gehouden is met mensen die eventueel niet over een gsm beschikken of dergelijke, op deze manier kan iedereen participeren.” - Ines Gallez, De Keeting vzw (Mechelse Koekoek)

Klikbare demo partners Klikbare demo vrijwilligers Klikbare demo dashboard

Webinar

Op 10 december 2020 presenteerden de betrokken partners een webinar waar zowel het proces als het eindresultaat werd besproken aan de hand van een klikbare demo.

Bij het bekijken van deze video plaatst YouTube cookies op je computer. Omdat het om cookies van een derde partij gaat vragen we hiervoor eerst je toestemming. Door deze video af te spelen ga je akkoord met Youtube's privacybeleid.

Dit innovatief partnerproject werd mogelijk gemaakt door steun van de Vlaamse Overheid, departement cultuur, jeugd en media en betrokken partners (The Studio, Torekes en Mechelse Koekoek)